Det kan bogne i bakeridisken, men kven er eigentleg bakaren som står bak verket?
Pxhere.com
Brød
Eit komplisert system gjer det vanskeleg å finne meisteren bak bakverket.
Det kan bogne i bakeridisken, men kven er eigentleg bakaren som står bak verket?
Pxhere.com
Brød
Eit komplisert system gjer det vanskeleg å finne meisteren bak bakverket.
Det kan bogne i bakeridisken, men kven er eigentleg bakaren som står bak verket?
Pxhere.com
Brød
Eit komplisert system gjer det vanskeleg å finne meisteren bak bakverket.
Eit vakkert møte mellom Carlsen og Ivantsjuk i Baku.
Foto: Fide
Geniduell
Eit vakkert møte mellom Carlsen og Ivantsjuk i Baku.
Foto: Fide
Geniduell
Eit vakkert møte mellom Carlsen og Ivantsjuk i Baku.
Foto: Fide
Geniduell
Diktet: Cecilie Løveid
Diktet: Cecilie Løveid
Diktet: Cecilie Løveid
Vêrsjuke sjuklingar
Vêrsjuke sjuklingar
Vêrsjuke sjuklingar
Hurtigruta MS «Nordnorge» i Raftsundet: Mange element må landast for å få til ei slik reise, kvar einaste dag, året rundt.
Foto: Simo Rasanen / Wikimedia Commons
Mat som næring
Å oppdage nye aktørar i matbransjen er alltid spanande.
Hurtigruta MS «Nordnorge» i Raftsundet: Mange element må landast for å få til ei slik reise, kvar einaste dag, året rundt.
Foto: Simo Rasanen / Wikimedia Commons
Mat som næring
Å oppdage nye aktørar i matbransjen er alltid spanande.
Hurtigruta MS «Nordnorge» i Raftsundet: Mange element må landast for å få til ei slik reise, kvar einaste dag, året rundt.
Foto: Simo Rasanen / Wikimedia Commons
Mat som næring
Å oppdage nye aktørar i matbransjen er alltid spanande.
Det herre her
Det herre her
Det herre her
Pad thai kan godt kome til Noreg, men sjølve kyllingen treng ikkje vere med på reisa.
Foto via Wikimedia Commons
Thaimat
Om vi lèt råvara vere der ho er, er det større sjanse for problemlaus tradisjonsimport.
Pad thai kan godt kome til Noreg, men sjølve kyllingen treng ikkje vere med på reisa.
Foto via Wikimedia Commons
Thaimat
Om vi lèt råvara vere der ho er, er det større sjanse for problemlaus tradisjonsimport.
Pad thai kan godt kome til Noreg, men sjølve kyllingen treng ikkje vere med på reisa.
Foto via Wikimedia Commons
Thaimat
Om vi lèt råvara vere der ho er, er det større sjanse for problemlaus tradisjonsimport.
Gjengen som møtte meg i Vallhall. Elham og Saad til venstre.
Foto: Helge Brekke Foto: Helge Brekke. Foto: Helge Brekke.
Adoptert av gjengen
Gjengen som møtte meg i Vallhall. Elham og Saad til venstre.
Foto: Helge Brekke Foto: Helge Brekke. Foto: Helge Brekke.
Adoptert av gjengen
Gjengen som møtte meg i Vallhall. Elham og Saad til venstre.
Foto: Helge Brekke Foto: Helge Brekke. Foto: Helge Brekke.