Alle til bords!
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Alle til bords!
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Alle til bords!
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.
Alle foto: Dagfinn Nordbø